Despre noi

Example Of About Us Page

Sali disponibile

Aveți nevoie de o sală de banchete de 30 persoane, de 100 sau 250, la restaurantele President, Moldova, Oscar și Noroc găsiți săli cu capacitate diferită. Astfel, dacă ați ajuns să ne solicitați nu vă rămâne decât să alegeți ceea ce vă este mai mult pe potrivă. Fiecare sală este unică cu adevărat, pentru că designerii noștri au creat fiecare detaliu în așa fel ca D-stră să vă simțiți minunat și să vă încadrați perfect într-o atmosfară minunată de sărbătoare. Vă așteptăm cu drag!

Bucătărie moldo-europeană

Produsele de calitate și deservirea ireproșabilă, sunt ingredientele  forte cu care sunteți întâlniți  la noi.  Bucatele cu tentă europeană, sunt create cu iscusință de cel mai bun și iscusit bucătar din or. Bălți, care  va impresiona chiar și cel mai pretențios oaspete. Bucatele din  pește, carne, și mizeluri rafinate sunt frumos intercalate cu legume și verdețuri care te afundă într-o  adevărată aventură culinară!

Decor inedit

În ziua nunții trebuie să fie totul ideal și fiecare mireasă își dorește să confere nunții personalitate. Deaceea un decor în nuanța buchetului sau cravatei mirelui este soluația ideală pentru o sărbătoare pe potriva așteptărilor. La noi găsiți cel mai deosebit decor și nuanțe care te inspiră și-ți dă frâu imaginației. Sălile sunt dotate cu  cel mai modern echipament tehnic, inclusiv efecte și lumini speciale.

Cine suntem?

Suntem profesionisti in ceea ce facem. Depunem suflet in fiecare eveniment si ne straduim la maximum ca fiecare client sa plece multumit, si nu doar multumit dar cu mesajul, ca se va mai intoarce! Va invitam sa gustati cele mai rafinate delicii gastronomice.

Social
Business
Art & Design

Ce oferim noi?

Restaurantele noastre va pun la dispozitie sali moderne și luminoase cu o capacitate maximă de 250 persoane, care pot fi decorate și organizate dupa placul clientilor.
Va oferim o gama larga de culori pentru decoratii, un sistem de iluminare de ultima generatie si personal calificat. Va garantam o atmosfera minunata, intretinuta de o echipa de profesionisti.