Restaurant Oscar

Despre noi

          Restaurantul Oscar este cel mai nou din grupul retaurantelor noastre. Dar are o echipa cu multa experienta si cel mai bun bucatar sef din orasul Balti. Oscar are usile deschise zi de zi pentru oaspeti cat si pentru organizarea de nunti, cumetrii si alte evenimente. 

          Am pus mare atentie in fiecare detaliu la crearea acestui restaurant pentru a-l face cel mai elegant si rafinat Restaurant din orasul Balti. Am pregatit un set de decoruri pe diferite nuante si tendinte, asa incat sa putem satisface asteptarile fiecarei mirese. Iti punem la dispozitie 4 sali de marimi diferite.

          Fie că-ți dorești o nuntă, cumetrie, zi de naștere sau alt tip de petrecere, echipa Restaurantului Oscar este alături pentru a-ți oferi tot suportul în organizarea acesteia. Anume aici găsești acea oază de relaxare și confort. Bucatele cu tentă europeană, gatite cu iscusință de cel mai bun bucătar din Bălți, va impresiona chiar și cel mai pretențios oaspete. Suntem perfect convinși că sărbătoarea desfășurată la noi se va încununa cu succes, voie bună și o atmposferă de neuitat.

          Vă așteptăm cu mare drag!

str. Sadoveanu 1, or. Bălți

068888881