Restaurant President

Despre noi

Restaurant „President” din Bălți – locul unde nunta e un vis!

Succesul unui eveniment depinde şi de locaţia unde acesta se desfăşoară. La restaurantul „President”, Balți, oricine poate avea clipe magice şi  o atmosferă de neuitat. Fie că Vă doriți o nuntă, cumetrie, zi de naştere sau altă petrecere frumoasă, echipa de la „President” este alături pentru a Vă oferi tot suportul în organizarea acesteea.

Dispunem de o sală  mare cu o capacitate de 250 de persoane cu un decor stilat și rafinat, totul fiind destinat unei atmosfere de relaxare şi voie bună.  Este o sală de banchete foarte comodă și dotată cu:

       – video – proiector  și ecran de protecție;

       – scenă;

       – foto stand mobil;

       – camere de luat vederi din 4 perspective, cu posibilitatea copierii imprimării;

       – lumini și  efecte speciale ce nu presupun contracost;

Tehnica pe care o oferim pentru utilizare va conferi comoditate și posibilitaea de a sărbători un eveniment mai modern, mai transparent și mai diversificat.

Meniul este unul de-a dreptul tentant şi delicios, foarte variat, iar produsele sunt de calitate înaltă, bioecologice  de la furnizori demni de încredere. Pate fi alcătuit conform bugetului disponibil, conform contingentului de oameni și nu în ultimul rând conform preferințelor culinare. Bucătăria europeană dar şi cea tradiţională se împacă de minune pe mesele oricărei petreceri  la Restaurantul President. 

Personalul este calificat și selectat cu multă atenție, cu o vastă practică în domeniu dar și instruit conform cerințelor unei deserviri de rang înalt.  Veți avea parte de toată atenția și respectul din partea lor, ceea ce vă va îndemna să ne vizitați iar și iar, la orice eveniment din viața D-stră.

Str N.Iorga 11, or. Bălți

068888881